junio 13 2016

Jam For Kids

Fecha: 13/07/2017

Jam Session amb músics de la Sedajazz Kids Band, Happy Band i Young Band.

Estes formacions infantils naixen de la inquietud del Col·lectiu de Músics Sedajazz per despertar l’amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa en edats primerenques.

Amb l’objectiu de compartir esta experiència pedagògica perquè puga servir d’inspiració a altres xiquets,i a pares i educadors, les bandes infantils de Sedajazz visiten habitualment distintes institucions educatives així com Festivals Infantils en què actuen amb el propòsit de fomentar la passió per la música, com a mitjà per a la solidaritat, l’amor i el respecte entre les persones.

 

Kids Band
La Sedajazz Kids Band és l’ànima de Sedajazz. Amb l’únic objectiu de gaudir a través de l’aprenentatge, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s’han convertit en un exemple que s’ha de seguir a causa de la seua curiositat i motivació pures i per la seua il·lusió contagiosa.
L’atractiu del repertori de la Sedajazz Kids Band es basa en la seua combinació d’estàndards i d’arranjaments de grans èxits de la història del pop i el rock, traduïts al llenguatge jazzístic i oberts a la improvisació.
En el mes de Juliol de 2015 van guanyar el concurs de grups organitzat per l’emissora Rock FM i van actuar amb “Los Enemigos” en els Concerts de Vivers en la Fira de Juliol de València.
En 2016 graven el seu primer Cd que inclou la cançó original “Cantant en Valencià” que van fer per a les Trobades d’Escoles en Valencià.

 

Happy Band
És una nova banda del taller de Sedajazz composta per xiquets d’entre 7 i 12 anys. L’atractiu del seu repertori es basa en una recopilació d’arranjaments de grans èxits de la història de la música jamaicana, el reggae i el ska, un repertori obert a la improvisació. Temes de Desmond Dekker, Toots & The Maytals, Skatalites, The Specials, Terence Blanchard,… Títols com “Monkey Man”, “Israelites”, “Mo Better Blues”, “You’re Wondering Now”, “A message for you Rudy”,…

 

Young Band
Esta banda està composta per jóvens d’entre 12 i 15 anys, el seu repertori està basat en estàndards de Jazz, funk, llatí i algunes composicions originals pròpies. Temes de Sonny Rollins, Duke Ellington, Herbie Hancock ,The Champs, Don Pullen,… títols com “St. Thomas”, “Blue Moon”, “Tequila”, “Take The ‘A’ Train”, “Whatermelon Man”,…