junio 17 2016

Gunhild Carling & Le Dancing Pepa Swing Band

Fecha: 29/06/2017

Nascuda a Suècia i multiinstrumentista, el seu estil vintage, carisma i l’energia vital que desprén en l’escenari ha fet que el seu nom estiga en boca de tots, sent una de les artistes més polifacètiques del nostre temps. Provinent d’una família de tradició circense, la seua trajectòria ha sigut reconeguda amb gran quantitat de premis i reconeixements com la Louis Armstrong-scholarship, el Kobe Jazz Street Award o l’Anita O’Day-priset, entre altres.

El seu pas per la televisió en programes de la televisió sueca com Dansbandskamper o Let´s Danse 2014, l’han convertida en una figura mediàtica, arribant a participar en diverses ocasions amb el fenomen d’internet: Scott Bradlee´s Postmodern Jukebox.

En esta ocasió GunhildCarling estarà acompanyada per Le Dancing Pepa Swing Band, agrupació d’origen valencià, formada per una selecció d’all stars de la nova generació de músics de jazz del territori nacional. El seu swing trasllada als oients als millors clubs dels anys trenta, creant un ambient únic per a disfrutar del Swing i per a ballar-ho. Le Dancing Pepa Swing Band, ha participat en gran quantitat de Festivals com: TheWorld Jam, Winter Black Swing Festival, Hot Rhytm o Swing MoodFest, entre altres.

Gunhild Carling: veu, claqué i instruments de vent.
Vicent Pérez: trombó
Joan Saldaña: saxo alt i soprano
Fede Crespo: trompeta
Eduard Marquina: piano, veu
Jaume Guerra: contrabaix
José Reillo: bateria, washboard

Vídeo: