junio 15 2016

Enjoy Lindy Hop Music

Fecha: 01/07/2011

Enguany el festival dóna protagonisme als ballarins de swing, una comunitat que continua creixent dia a dia omplint els carrers d’alegria i música. Per a açò, el festival aposta i suma posant escenari per a tres grans formacions musicals amb un repertori exclusivament pensat per a ballarins: Swing From The Bottom, The Sunnysiders i la Big Band del Taller de Sedajazz.

El projecte té com a únic objectiu que la gent gaudi amb un repertori que mostra un recorregut a través dels estàndards més representatius de la història del lindy-hop, ball popular dels anys 30 que ha tornat a posar-se de moda pels seus valors artístics i socials.

En total, més de 35 músics es deixaran la pell perquè els ballarins de totes les escoles de ball es reunisquen i celebren el renaixement de l’era del swing.

The Sunnysiders
Ana Zomeño, veu i guitarra
Josep Germanor, bateria
Carlos Picó, contrabaix
Mar Català, piano
Adrià Martínez, clarinet
Ricard Penadés, saxo tenor
Guillermo Valero, trompeta
Arnau Benimaclet, trombó

Swing From The Bottom
Sonia Coma, veu
Javier Mares, veu i guitarra
Nacho Jorro, baix
Sergio Riera, piano
Joel Bertomeu, clarinet
Irene Soriano, saxo tenor
Guillermo Valero, trompeta

Big Band del Taller de Sedajazz
Rosana Díaz, saxo alt; Juan Saus, saxo alt; Clara Juan, saxo tenor; Juanjo Martín,  saxo tenor; Fco. Blanco “Latino”, saxo baríton; Fede Crespo, trompeta; Rafa Llopis, trompeta; Carol Campillo, trompeta; Diego Martínez, trompeta; Vicen Tormo, trombó; Lucía Bisquert, trombó; Isabel Amorós, trombó;  Juan Bonet, trombó; Marina Alcantud, piano; Teresa Nuñez, guitarra i veu; Oscar Cuchillo, contrabaix, Rubén Díaz, bateria, Claudia Ferrández, veu

 

Vídeos: