junio 15 2016

CHARENEÉ WADE QUARTET

Fecha: 30/07/2017

OFFERING:THE MUSIC OF GIL SCOTT HERON & BRIAN JACKSON

Chareneé Wade és una de les cantants de jazz amb major projecció Internacional. A més de vocalista , Wade és compositora, arranjadora i educadora.

Va ser la intèrpret del programa Betty Carter’s Jazz Aheadenel Kennedy Center (Washington) i un dels quatre talents seleccionats per a formar part del taller de músics de Dianne Reeves en el Carnegie Hall (Nova York).

El seu timbre recorda en alguns moments l’estil de jazz clàssic de Betty Carter o Sarah Vaughan,  que maneja amb dinàmiques sorprenents, i incorpora matisos personals que connecten amb l’avantguarda del jazz actual. El seu segon àlbum, Offering (2015), és un homenatge al repertori d’una de les seues grans influències: Gil Scott-Heron. Per a la seua gravació ha comptat amb músics com Marcus Miller, Lonnie Plaxico, Stefon Harris o Christian McBride.

Wade és actualment professora en l’Aaron Copland School of Music, en el City College i en el programa Jazzmobile Workshop de Nova York. És protagonista en els escenaris més importants d’eixa ciutat: Jazz Gallery, Jazz at Lincoln Center, Dizzy’s Club Coca Cola, Smalls i Zinc Bar.

Chareneé Wade: veu
Oscar Perez: piano
Paul Beaudry: contrabaix
Marc Ayza: bateria

Vídeos: